Mladý ječmen – zelené zdraví

Ječmen v dnešní době známe hlavně díky sladu, který následně slouží jako významná přísada při výrobě alkoholického nápoje, s jehož výrobou se my Češi řadíme mezi světové špičky, jímž není samozřejmě nic jiného než pivo. V minulosti se používal běžně k přípravě kaší. Dnes bohužel jeho místo zastoupila hojně využívaná pšenice.Zelený ječmen prášek.jpg
V posledních letech o sobě ale dává opět vědět, ovšem v jiné podobě. Na výsluní se dostává, a to hlavně mezi vyznavači zdravého životního stylu, jeho mladší varianta – mladý nebo také zelený ječmen. Ten bývá také velice často označován jako zelené zdraví, elixír života anebo zelená studnice mládí. A všechny tyto názvy jsou naprosto na místě.
Tyto malé nenápadné zelené rostlinky jsou doslova nabité minerály, kterých v nich můžeme nalézt až 12, a 13 vitamíny. Důležití je zmínit hlavně vysoký obsah železa, bílkovin, vápníku, draslíku a přítomnost 20 různých aminokyselin.
Určitě si také říkáte, proč vlastně tento produkt do svého života zařadit. Odpověď není nijak složitá. Za příčinu většiny civilizačních chorob se v posledních letech pokládá hlavně překyselení organismu, se kterým si prášek z ječmene hravě poradí. Pozorovat tak budete moci menší náchylnost k nemocem. Dalším důvodem je energie, která je v mladých rostlinkách ukrytá. Konzumací se tak propracujete k mnohem lepší náladě, elánu do života, díky čemuž budete zaručeně vypadat mnohem mladší. Skvělé výsledky prokazuje také u problémů s chudokrevností a představuje významnou roli při předcházení rakovinným onemocněním, stařecké demenci a Alzheimerově chorobě.Zelený ječmen klasy.jpg
Jak už bylo, tak trochu naznačeno, narazíte na něj hlavně ve formě tmavě zeleného prášku. Zelený ječmen nakliceno.cz si můžete vmíchávat do jogurtu, přidávat do smoothies nebo si jej jednoduše zalít vodou, a vytvořit tak koktejl. K dostání by měl být ve všech prodejnách zdravé výživy, ale také na něj již můžete narazit v lékárnách.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup