Můj dům můj hrad

Každý má svůj domov spjatý s určitou vůní s teplem a odpočinkem kam se rád vrací. Kde na něj třeba někdo čeká. Může to být i domácí mazlíček a nebo nabušená herní konzole, rozečtená knížka nebo milující člověk. 
Aby jsme se rádi vraceli do svého domova je důležité ho čas od času pořádně uklidit. Běžné uklízení je potřeba dělat často, ale to důkladné uklízení je také potřeba například před Vánoci, před Velikonoci udělat.
Na úklid musí, ale přijít chuť. 

V čistém domově se Vám bude lépe usínat, ale i probouzet se.

Zrcadla a okna
Slyšeli jste někdy o tom, že když leštíte zrcadlo je to jako kdyby jste si umývali, leštili svou duši.  Nebo i okno. Říká je že okno, nebo i oko je průhled do své duše. Pojďme si tedy ten průhled pěkně vyčistit, až zase budete ráno popíjet kávu a pohlédnete z okna potěší vás krásně naleštěné okno.

Toaleta
Umývání záchodu také patří do pravidelného, běžného úklidu, ale já bych Vám ho ráda představila v jiném světle. Říká se, že záchod by se měl při splachování zavírat, aby fekální bakterie se nemohli vířit, ale já vám představím větší důvod. Ze záchodové mísy prý utíká lidem jejich životní energie. Ano, proto zavírejte poklop záchodu při odchodu a věnujte se i čistotě záchodu. Protože, čistý záchod je pro průtok vaší energie zásadní. Ale i pro zdraví, pravidelné odstranění nečistot ze záchodu je důležité i pro zdraví. Zavřete pro jistotu i dveře na toaletu,  jistota je jistota.

Každý kdo spí v ložnici, by měl mít stejné možnosti .Svůj noční stolek a volný odchod z postele.

Pod postelí
Každý by chtěl mít krásné sny a vyspat se doslova do růžova, zkusíme to zařídit prostřednictvím energií úklidu. První co se musí dělat pravidelně každý den je větrat a to důkladně. Otevřít ono ráno na 5minut, odpoledne také a večer před spánkem také aspoň 5minut. Odstranit z pokoje zrcadla, špinavé i čisté oblečení, které není ve skříni. Převlékat postel pravidelně každých 14dnů a postel si stlát a starat se o ní. Vyměnit svou matraci zhruba po 8letech, ale také vyměnit peřiny a polštáře. No a teď to nejdůležitější. Pod svou postelí nic neskladovat. Nic, opravdu nic nechat  ten prostor zcela volný pro proudění energie. Pravidelně pod postelí vysávat prach a udržovat svou ložnici v čistotě. V takové čistotě v jaké chceme mít své spaní.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup